Bala Uzaktan Online Eğitim Koçluğu

 

Bala Efor Eğitim Mentorlük ve Koçluk Hizmetleri

Öğrencinin kendi öğrenme sürecini destekleme, ona yol gösterme ve elde edilmiş tecrübeleri onunla paylaşmak şeklinde düşünülebileceğimiz Mentörlük; Profesyonel bağlamda deneyimli ve yetkin olan mentör ile daha az deneyimli ve yetkin olan öğrenci arasındaki başarıya ulaştırıcı, tamamlayıcı ve destekleyici bir ilişkidir. Mentörlük süreci öğrenciyi başarı sürecinde desteklemek amacı ile yapılan bir dizi gerek yüz yüze gerekse teknolojik vasıtalar aracılığıyla görüşme, toplantı ve eğitim, konuşmalarıdır.

Efor Eğitim, eğitim alanında yaklaşık yirmi yıllık deneyimini beraber çalıştığı öğrencileri ile paylaşarak onların çıktıkları bu yolda tıkanan noktalarda bir yol gösterici, eksiklerin görüldüğü durumlarda bir tamamlayıcı olarak öğrencilerin başarıya ulaştırmayı hedeflemektedir.

Efor Eğitim Koçluk Hizmetleri ile eğitim alanındaki yaklaşık 20 yıllık tecrübe ve birikimlerini öğrencinin gerek psikolojik, gerek duygusal ve gerekse fiziksel durumunu değerlendirerek potansiyelini en üst seviyeye çıkarmasına yardımcı olur.

Öğrencilerin başarı amaçlı çıktıkları bu yolda kendileri için belirledikleri hedeflere odaklanmalarını sağlar. Öğrencilerin, öğrenme, dikkat ve muhakeme yeteneklerini geliştirilme yönünde çalışmalar yapar.

Efor Eğitim beraber çalıştığı öğrencilere verdiği koçluk hizmetleriyle ile onların sınav kaygısını ve heyecanını kontrol altına alma teknikleri öğretilir.

Efor Eğitim, Öğrencinin sağlıklı düşünen, mutlu, huzurlu ve başarılı birey olmasında eğitici bir yol arkadaşlığı yapar.